Bunschoten-Spakenburg e.o. – Duurzaam op zonnestroom

Bespaar flink op je energierekening met duurzame zonnepanelen, goede garanties en een scherpe prijs van Youen.

Inwoners van Bunschoten-Spakenburg e.o. krijgen tijdens de Maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening. Ook de btw-terug-vraag-regeling, waarmee je nog eens 21% bespaart, voeren we gratis voor je uit.

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de maand van de duurzaamheid voor Bunshoten – Spakenburg is gesloten. De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat. Inwoners van Bunschoten die hebben gekozen voor zonnepanelen van Youen worden op het moment ingepland voor installatie.

Ondanks dat de actie is afgelopen, kunnen we met u meedenken in de beste zonnestroom oplossing voor uw woning. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie,
  • sneller terugverdienen,
  • garantie tot 30 jaar.
  • als regionale partij zijn we altijd in de buurt

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet te betalen. Met hoe meer mensen je inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt.

En dan?

Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.