Dronten – Collectief op zonnestroom

Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Schrijf je dan nu in voor de collectieve actie van Youen in Dronten.

Inwoners van Dronten krijgen tot 9 augustus 2019 de unieke kans om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. Door samen in te kopen ontvang je een scherpere prijs voor een betere kwaliteit zonnepanelen.

Conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen

Youen uit Zeewolde, levert, installeert en onderhoudt conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen. Uw voordelen zijn:

  • Meer zelf opgewekte duurzame energie
  • sneller terugverdienen
  • garantie tot 30 jaar

De Youen-installatie waarmee je zelf je eigen duurzame zonnestroom kunt opwekken wordt geïnstalleerd door onze eigen mensen  en met een perfect werkende aansluiting in de meterkast waardoor je vele jaren lang direct en flink bespaart op je energierekening.

Samen staan we sterker en het verplicht tot niets

Iedere kilowatt/uur die je opwekt met je eigen zonnepanelen hoef je elders niet te betalen. En met hoe meer mensen je zonnepanelen inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Daarom nodigen we zoveel mogelijk mensen uit voor een gezamenlijke aanpak. Inschrijven kan tot uiterlijk 9 augustus 2019.
Het is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Heb je nog vragen? Schrijf je dan in voor de informatieavond 6 augustus. Deze avond wordt gehouden in De Meerpaal (Grand Cafe), De Rede 80, 8251 EX Dronten. Er is een bijeenkomst om 19.00 en om 20.30 uur.

En dan?

In juli en augustus verzamelen we alle inschrijvingen. Daarna maken we per adres een persoonlijke aanbieding die aansluit bij jouw situatie. Pas dan besluit je of je mee wilt doen. Zo ja, dan worden de zonnepanelen geplaatst binnen zes weken.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.