Harderwijk – Collectieve actie verlengd tot 31 mei!

Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Schrijf je dan nu in voor de collectieve actie van Youen in Harderwijk.

Inwoners van de gemeente Harderwijk krijgen tot 31 mei 2019 de unieke kans om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. Door samen in te kopen ontvang je een scherpere prijs voor een betere kwaliteit zonnepanelen.

Nieuwe generatie zonnepanelen van Youen

Youen levert, installeert en onderhoudt uitsluitend kwalitatieve zonnepanelen met een hoog vermogen en een hoog rendement. We zullen, in overleg, de zonnepanelen aanbieden die passen bij jouw situatie. De voordelen zijn:

  • meer gratis duurzame energie
  • beter rendement, ook op de lange termijn
  • garantie tot 30 jaar.

De Youen-installatie waarmee je zelf je eigen duurzame zonnestroom kunt opwekken wordt geïnstalleerd door mensen van Youen. Met een perfect werkende aansluiting in de meterkast, waardoor je vele jaren lang direct en flink bespaart op je energierekening.

Samen staan we sterker en het verplicht tot niets

Door opdrachten te bundelen dalen de kosten en verbetert de kwaliteit, daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen voor een gezamenlijke aanpak. Het is geheel vrijblijvend, het verplicht tot niets. In juni verzamelen we alle inschrijvingen en maken we per adres een aanbieding die naadloos aansluit bij jouw eigen specifieke situatie. Pas dan besluit je of je meedoet of niet.
De zonnepanelen worden geplaatst in de zomerperiode, zodat je volop kunt genieten van jouw eigen gratis stroom.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.