Lelystad – Collectief op zonnestroom

Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Schrijf je dan nu in voor de collectieve actie van Youen in Lelystad.

Inwoners van Lelystad krijgen tot 20 oktober 2019 de unieke kans om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. Door samen in te kopen ontvang je een scherpere prijs voor een betere kwaliteit zonnepanelen.

Nieuwe generatie zonnepanelen van Youen

Youen uit Zeewolde, levert, installeert en onderhoudt uitsluitend nieuwe generatie zonnepanelen. Dit zijn panelen van de back contact generatie. Uw voordelen zijn:

  • meer gratis duurzame energie
  • beter rendement, ook op de lange termijn
  • garantie tot 30 jaar.

De Youen-installatie waarmee je zelf je eigen duurzame zonnestroom kunt opwekken wordt geïnstalleerd door mensen uit Zeewolde en met een perfect werkende aansluiting in de meterkast waardoor je vele jaren lang direct en flink bespaart op je energierekening.

Samen staan we sterker en het verplicht tot niets

Iedere kilowatt/uur die je opwekt met je eigen zonnepanelen hoef je elders niet te betalen. En met hoe meer mensen je zonnepanelen inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Daarom nodigen we zoveel mogelijk mensen uit voor een gezamenlijke aanpak. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober 2019. Heb je nog vragen? Schrijf je dan in voor de informatieavond op woensdag 9 oktober om 19.00 of 20.30 uur, in Agora.

En dan?

In oktober verzamelen we alle inschrijvingen. Daarna maken we per adres een persoonlijke aanbieding die aansluit bij jouw situatie. Pas dan besluit je of je mee wilt doen. Zo ja, dan worden de zonnepanelen geplaatst binnen zes weken.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.