Selecteer een pagina

Verbeter de wereld

Zonne-energie heeft alleen maar voordelen. Het is gratis en er hoeft niets verbrand te worden.

Verbeter de wereld

Ons economische systeem is gebaseerd op de grootschalige economie van de energie en daarvoor betalen wij veel geld. Om elektriciteit te maken worden fossiele brandstoffen ingekocht om te verbranden in grote energiecentrales. Het is niet alleen een geldverslindend apparaat, die gewoonte beschadigt ook onze leefomgeving en houdt ons gevangen in de maandelijkse kosten.

Het principe van de verbrandingsmotor is allang achterhaald. Bij Youen begrijpen wij niet waarom er nog nieuwe kolencentrales geopend mogen worden. In vergelijking met landen als Duitsland (25% duurzame energie) en Denemarken (50% duurzame energie), moet er in Nederland (5% duurzame energie) nog veel verbeteren.

 

Zonnepanelen: uw en onze voordelen

Zonne-energie heeft alleen maar voordelen. Het is gratis en er hoeft niets verbrand te worden. Elk kilowatt-uur dat met zonnepanelen wordt opgewekt, vindt u niet meer terug op uw energienota. Dat levert dus direct een besparing op uw energierekening, maar ook minder werk voor energiecentrales. Zonnepanelen hebben dus een financieel voordeel: het bevrijdt van de maandelijkse automatische incasso. Daarnaast vermindert onze afhankelijkheid van die fossiele brandstoffen.

 

Het kan beter en het moet beter.

Youen levert een totaal-oplossing voor zonne-energie. Wij kijken primair naar kwaliteit en daarmee garanderen we betrouwbaarheid en een scherpe prijs.

Veel mensen hebben al gekozen voor zonne-energie, kijk maar eens om u heen. De aankomende jaren zal het aantal zonnepanelen in Nederland snel uitbreiden. Daarmee groeien ook de mogelijkheden voor nieuwe aanverwante producten en diensten die de mogelijkheden verruimen en het rendement verbeteren. Probeer de Youen-bereken-tool.

Youen is nauw betrokken bij de ontwikkeling van die nieuwe producten en diensten. Daarom weten wij nu al dat de zonnepanelen die u nu installeert vanaf de eerste dag zeer waardevol zijn, en ook op lange termijn dienst zullen doen als bron voor gratis elektriciteit die steeds slimmer en efficiënter zal worden aangewend.

Daarom vanaf de eerste dag een installatie van topkwaliteit voor een zorgeloos genot van gratis zonne-energie en betere wereld.

Share This