Waarom zonnepanelen van Youen?

We werken hard aan uw rendement en duurzaamheid

Kwaliteit, service, bereikbaarheid en vooral garantie maken de zonnepanelen van Youen interessant én een verstandige keuze! Juist omdat het duurzame energie opwekt, is het slim om ook voor een moderne installatie te kiezen. Youen garandeert dat, omdat wij uitsluitend met kwalitatieve producten werken van leveranciers die in Nederland een klantenservice hebben. Dus mochten er onverwachts problemen zijn, dan worden ze gewoon opgelost. En dat we het project heel secuur aanpakken kun je zien in onderstaand schema. We nemen je aan de hand van ons 6-stappenplan mee door het hele proces!

Voordelen van Youen

Zonnepanelen van Youen leveren vele voordelen op:

 • Alle onderdelen zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit
 • De Youen-installateur is specialist in de installatie van zonnepanelen en de bijbehorende materialen
 • De Youen-installatie voor zonne-energie wordt netjes geïnstalleerd met een perfect werkende aansluiting in de meterkast waardoor de energierekening direct lager wordt.
 • We helpen je met de financiële BTW terugvraag (ook voor particulieren).

Kortom, met de kwalitatieve installaties van Youen voor duurzame energie garanderen we een optimale opbrengst voor de lange termijn zodat je gedurende vele jaren geld bespaart.

De garanties van Youen

Jarenlang zorgeloze zonne-energie, daar staat Youen voor. En daarom staan we garant voor de kwaliteit van onze materialen en onze installaturs. Iedereen die kiest voor de zonnepanelen van Youen, mag rekenen op onze kwaliteitsgaranties:

 • Youen-installaties zijn van topkwaliteit. Elk onderdeel heeft zich in de praktijk al jarenlang bewezen.
 • Leveranciers van Youen zijn bedrijven met een uitstekende reputatie en geven garanties van 10 tot 25 jaar.
 • Elk onderdeel van de installatie van Youen is beter dan vergelijkbare onderdelen; onze installaties presteren dus jarenlang beter.
 • Youen garandeert het vermogen van de installatie.
 • Het installeren wordt uitgevoerd door gecertificeerde specialisten die tegen redelijke prijzen iedere opdracht goed en netjes uitvoert.

Investeren in zonne-energie via een Youen-installatie is voor nu en later een duurzame keuze!

De leveranciers van Youen zonnepanelen

Youen werkt uitsluitend met topmaterialen zodat de duurzame energie ook duurzaam opgewekt kan worden. Daarom hebben wij gekozen voor leveranciers die hun sporen in de zonne-energie ruimschoots hebben verdiend. Bij vragen of problemen kun je gewoon de Youen helpdesk bellen en daar afspraken mee maken. Zorgeloze zonne-energie, dat is waar Youen haar klanten sinds 2014 mee heeft verrast.

Nieuwe generatie zonnepanelen en hun garanties

Youen heeft definitief gekozen voor de nieuwe generatie zonnepanelen van Sunport Power. Deze panelen van de back contact generatie, leveren met meer bedrijfszekerheid meer energie en zien er een stuk beter uit. Sunport Power levert haar panelen met 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Voldoet het paneel niet, dan wordt dit gewoon omgeruild.

Omvormers van Huawei

Huawei Solar is de grootste drie-fase omvormer fabrikant ter wereld, en heeft jarenlange ervaring als leverancier van Huawei omvormer, Youen zonnepanelenenergieoplossingen. Dankzij haar innovatieve focus bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, nu en in de toekomst. De grote voordelen zijn:

 • De omvormers voor woningen zijn tot 5KW hebben maar een fase (230V). Hierdoor hoeft er geen dure krachtstroom (400V) worden aangelegd in de meterkast. Hierdoor zijn de installatie kosten lager.
 • Het bedrijf en merk Huawei is wereldwijd een top-drie leverancier van omvormers en heeft meerdere activiteiten met een hoge betrouwbaarheid.
 • De omvormers zijn van zeer hoge kwaliteit, kunnen per wifi verbonden worden met het internet, zodat de gratis on-line monitoring via de website of via een app, tot de mogelijkheden behoort.
 • De omvormer is voorbereid op de komst van een batterij: die kan nu al aangesloten worden.
 • Mechanische koeling maakt het apparaat geruisloos.
 • 10 jaar lang betrouwbare productgarantie.
 • Uitbreidbaar met optimizers om effecten van schaduw te beperken en opbrengsten te verbeteren.

Montagesystemen van Van der Valk Solar Systems

Van der Valk levert al sinds 1963 montagesystemen en staat bekend om haar innovaties en kwaliteit. Met Solar Systems levert Van der Valk ook speciaal bevestigingsmateriaal voor de zonnepanelen met de haar kenmerkende kwaliteit:

 • de systemen voldoen aan strenge kwaliteitseisen: NEN-EN 1990, NEN-EN 1991-1-4 en NVN 7250, dit garandeert zorgeloos genieten,
 • de montagesystemen zijn gegarandeert veilig wat voor de bewoners en omwonenden maar ook voor de levensduur van de zonnepanelen essentieel is,
 • Van der Valk is een Nederlands bedrijf dat in Nederland produceert,
 • de in Nederland gevestigde afdeling Technical Engineering levert uitgebreide technische ondersteuning bij het ontwerp van een installatie en bij de materiaalkeuze en voor een correcte wijze van monteren,
 • elke installatie wordt stormbestendig bevestigd ongeacht of het dak plat of schuin is,
 • het montagesysteem heeft 10 jaar productgarantie

Kabels en connectoren van Draka

De van oorsprong nederlandse producent Draka levert de kabels voor de installaties van Youen. Inmiddels is Draka onderdeel van het grootste kabelproducerende bedrijf ter wereld: de Prysmian Group, en produceert nog steeds kabels van uitstekende kwaliteit:

 • alle producten zijn uitermate robuust, ozon- en uv-bestendig en zelfs geschikt voor de meest veeleisende situaties,
 • de kabels en connectoren van Draka zijn van zo hoogwaardige kwaliteit dat zij een belangrijke bijdrage leveren aan het sterk verbeterde rendement van de Youen-installatie voor zonne-energie,
 • de kabels en connectoren van Draka bieden dubbele zekerheid: ze zijn zowel TÜV2 als VDE gecertificeerd en hebben een levensduur van minstens 30 jaar,
 • De bekabeling van Draka heeft een productgarantie van 10 jaar.

Youen voor een betere wereld

Youen gelooft in een betere wereld door duurzame energie en dat houdt niet op bij zonnepanelen. Daarom streven wij ernaar om constant nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die de wereld beter maken. We zijn ook geaccrediteerd als Social Enterprise. Dat betekent dat we een eerlijke prijs rekenen voor onze producten en diensten, dat we dat ook gunnen aan onze medewerkers en leveranciers, en dat de onderneming financieel verstandig en maatschappelijk verantwoord wordt gedreven.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en innovaties en vind ons leuk op Facebook. Dan houden wij jou op de hoogte van al het laatste nieuws op het gebied van zonne-energie.

Meer weten? Vraag het ons!

Heb je vragen over onze producten of leveranciers? Of wil je gewoon meer weten over de installaties voor zonne-energie van Youen? Bel ons dan op telefoonnummer 085 822 24 60 voor meer informatie of uitleg. We helpen je graag. En vergeet niet om ook met behulp van onze rekentool eens uit te rekenen hoeveel jij kunt besparen op jouw energierekening als je kiest voor zonne-energie via een installatie van Youen. Tot snel!