Zeewolde – Collectief op zonnestroom

Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Schrijf je dan nu in voor de collectieve actie van Youen in Zeewolde.

Inwoners van Zeewolde krijgen tot 31 oktober 2018 de unieke kans om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. Door samen in te kopen ontvang je een scherpere prijs voor een betere kwaliteit zonnepanelen.

Nieuwe generatie zonnepanelen van Youen

Youen uit Zeewolde, levert, installeert en onderhoudt uitsluitend nieuwe generatie zonnepanelen. Dit zijn panelen van de back contact generatie. Uw voordelen zijn:

  • meer gratis duurzame energie
  • beter rendement, ook op de lange termijn
  • garantie tot 30 jaar.

De Youen-installatie waarmee je zelf je eigen duurzame zonnestroom kunt opwekken wordt geïnstalleerd door mensen uit Zeewolde en met een perfect werkende aansluiting in de meterkast waardoor je vele jaren lang direct en flink bespaart op je energierekening.

Samen staan we sterker en het verplicht tot niets

Door opdrachten te bundelen dalen de kosten en verbetert de kwaliteit, daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen voor een gezamenlijke aanpak. Het is geheel vrijblijvend, het verplicht tot niets. In november verzamelen we alle inschrijvingen en maken we per adres een aanbieding die naadloos aansluit bij uw eigen specifieke situatie. Pas dan besluit u of u meedoet of niet.
De zonnepanelen worden geplaatst in December en Januari, zodat u volop kunt genieten van uw eigen gratis stroom die komen van de eerste zonnestralen van het jaar.

Vrijblijvend aanmelden voor Zeewolde zonnepanelen collectief

Wat voor dak heb je?

14 + 11 =

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.