Zeewolde – Duurzaam aan de slag met zonne-energie

Bespaar flink op je energierekening met duurzame zonnepanelen, goede garanties en een scherpe prijs van Youen.

Inwoners van Zeewolde krijgen tijdens de maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening van de gemeente. Ook de btw-terug-vraag-regeling, waarmee je nog eens 21% bespaart, voeren we gratis voor je uit.

Bezoek onze informatieavond!

Op woensdag 16 oktober hebben we een twee informatie bijeenkomsten in De Verbeelding. Je kunt om 19.00 of 20.30 uur gratis binnen komen om alles te weten te komen over zonnepanelen en zonne-energie in jouw huis.

Conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie,
  • sneller terugverdienen,
  • garantie tot 30 jaar.

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet te betalen. Met hoe meer mensen je inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Schrijf daarom zo snel mogelijk in. Deze actie loopt tot 31 oktober 2019.

En dan?

Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening bij de gemeente. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.