Zeist e.o. – Duurzaam op zonnestroom

Bespaar flink op je energierekening met duurzame zonnepanelen, goede garanties en een scherpe prijs van Youen.

Inwoners van Zeist e.o. krijgen tijdens de Maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening. Ook de btw-terug-vraag-regeling, waarmee je nog eens 21% bespaart, voeren we gratis voor je uit.

Doe mee met onze video

Op woensdag 24 februari 2021 om 20.00 uur hebben we informatie bijeenkomsten via Zoom, videovergaderen. Je kunt om 20.00 uur aansluiten om alles te weten te komen over zonnepanelen en zonne-energie in jouw huis. Als je je hiervoor aanmeldt ontvang je van ons een link in je mail waarmee je kunt deelnemen.

Conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie,
  • sneller terugverdienen,
  • garantie tot 30 jaar.
  • als regionale partij zijn we altijd in de buurt

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet te betalen. Met hoe meer mensen je inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Schrijf daarom zo snel mogelijk in. Deze actie is verlengd tot 15 maart 2021.

En dan?

Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.